Învaţiaţi germană în Germania

 

Deutsch lernen bei Horizonte!
Învaţiaţi germană în Germania

De când am înfiinţat Horizonte, am preţuit şi am aderat la un standard înalt de învăţământ, care combinat cu o moralitate de lucru personală, prietenoasă şi nebirocratică, ne-a câştigat o solidă reputaţie internaţională. Principala importanţă al cursurilor noastre se găseşte în următoarele arii: limba germană modernă scris şi vorbit, intensificarea deprinderilor de comunicare şi introducerea în situaţia socială, politică şi culturală contemporană din Germania.
Majoritatea studenţilor noştri (cu vârste cuprinse între 17 şi 77 de ani, în jur de 500 pe an) vin la noi deoarece am fost recomandaţi de participanţii anteriori, care au apreciat în special:

 • Programul nostru cuprinzător
 • Metode de învăţământ pragmatice şi foarte eficiente cu orientare spre comunicare
 • Profesorii noştri calificaţi şi dedicaţi
 • Atmosfera prietenoasă şi personală a unei şcoli mici (max. 80 de studenţi)
 • Grupurile internaţionale mici (max. 10, în medie 8 participanţi pe grup)
 • Locaţia şcolii şi reşedinţa în centrul oraşului
 • Programul nostru cultural şi pentru timpul liber
 • Preţurile noastre competitive

Regensburg
Regensburg (populaţie de 145,000) este situat în cel mai nordic punct al fluviului Dunărea, în inima Bavariei. Acest oraş antic a fost fondat de romani şi în secolul XIX- a rămas unul dintre cele mai importante aşezăminte urbane din Germania. Cu centrul său medieval unic, unde clădirile istorice au fundaţii care datează din vremurile romane, Regensburg este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Germania. Te vei simţi imediat ca acasă pe străzile şi aleile înguste şi în pieţele pitoreşti şi pline de viaţă din centru oraşului, cu abundenţa de berării, baruri, pub-uri, restaurante şi cafenele. Deasemenea la nivel cultural sunt multe de descoperit: muzee, teatre, cinematografe şi o universitate modernă, casă pentru 20,000 de studenţi, găzduind una dintre cele mai bine înzestrate biblioteci din Germania. Semicercurile parcurilor ce înconjoară centrul oraşului şi Dunărea cu afluenţii săi, oferă posibilitatea unei largi varietăţi de activităţi în aer liber.
Minunata noastră şcoală şi reşedinţă se situează într-o clădire în centrul istoric al oraşului şi oferă o vedere a catedralei medievale.

Cursurile

În atmosfera internaţională a şcolii veţi exprimenta o varietate de metode de predare, combinând elemente cognitive, comunicative, spontane şi creative. Profesorii noştri dedicaţi sunt specialişti în predarea limbii germane adulţilor. Cursurile noastre sunt de obicei împărţite în şase nivele diferite, pornind de la Elementar 1 (absolut pentru începători) până la Avansat (pentru profesori de limba germană sau pentru studenţi care studiază limba germană la facultate). O lecţie durează 45 de minute.

Programul din timpul liber

Noi dorim să cunoaşteţi Germania şi pe nemţi. Din această cauză organizăm un vast program pentru timpul liber care include următoarele activităţi: tururi ale oraşului, prelegeri despre istoria germană, politică şi literatură, topici lingvistice cum ar fi fonetica, dialecte şi erori comune, seri de televiziune şi seri de pub-uri. Deasemenea avem activităţi culinare, oferte de tururi prin companiile locale inclusiv în fabrica de bere, BMW, Infineon, o editură, fabrica de zahăr din Regensburg etc.

În fiecare a doua sâmbătă se face o excursie în timpul zilei într-un oraş sau loc de interes din Bavaria şi în fiecare miercuri se face o excursie in timpul serii. Vinerea au loc activităţi cum ar fi mersul pe jos, pe bicicletă, înot, patinaj, fotbal, volei, jogging…

Activităţile sunt gratis cu excepţia taxelor de intrare şi costurilor de transport.

Cazarea
Noi vă oferim următoarele alternative:

 • Reşedinţa şcolii, oferind accesul direct la şcoală. Amândouă sunt situate la etajul 4 al unei vaste clădiri din centrul oraşului. Sunt camere de o persoană şi camere de două persoane, strict pentru nefumători. Fiecare cameră are duş şi toaletă proprie. Reşedinţa noastră are un salon comun spaţios cu TV, şi o bucătărie comună, calculatoare şi acces la Internet gratuit.
 • Reşedinţa universităţii (camere cu un pat – o parte cu duş şi toaletă proprie, bucătărie comună).
 • Familii gazdă, fie cu folosirea bucătăriei, cu mic dejun sau cu semi pensiune (mic dejun şi masa de seară).

Camerele cu un singur pat sunt reţinute numai dacă se solicită. Cazarea este motivul disponibilităţii.

Nivelul de evaluare/Certificatul

Trebuie să ne trimiteţi proba evaluării iniţiale împreună cu înregistrarea în ultimele două săptămâni înainte de începerea cursului. Evaluarea finală a nivelului de limbă germană se face la sosire, aşa vă putem plasa în grupul potrivit. La sfârşitul cursului toţi participanţii vor primi un certificat.

Înregistrarea/Plata

Se recomandă înregistrarea din timp şi aceasta se poate face online, prin fax sau prin poştă. Vă rugăm să trimiteţi vărsământul odată cu înscrierea sau după ce aţi primit confirmarea noastră. Plata se poate face prin card de credit, transfer bancar, cecuri, cecuri de călătorie, sau mandate poştale. Data de scadentă a plăţii se situează înainte de începerea cursurilor sau cel mai târziu la sosire.

Sosirea/Plecarea
Sosirea are loc de obicei duminica. Dacă staţi la o familie gazdă, vă vom trimite adresa şi numărul de telefon al acestora înainte. Dacă rezervaţi o cameră în rezidenţa şcolii sau a universităţii, sosirea ar trebui să fie între orele 17,00 şi 19,00. Există conexiuni de autobuz şi tren bune şi regulate între Munich şi Regensburg.

Mai multe informaţii în limbile germană, engleză.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner