Aprendre alemany a Ratisbona, Alemanya

Deutsch lernen bei Horizonte!
Aprendre alemany a Ratisbona, Alemanya

Benvinguts a la nostra web!

Voleu aprendre alemany? Esteu buscant un curs d’alemany en Alemanya?

En una de les ciutats mes belles d’Alemanya?

Heu trobat el lloc ideal!

Aquesta versió en català ofereix les informacions més bàsiques sobre els nostres cursos d’alemany.
Per a informacions més completes podeu veure les pàgines en alemany, anglés o castellà.

Des que vam fundar l’institut HORIZONTE, el 1986, hem considerat de la màxima importància oferir un ensenyament qualificat en diverses àrees:

 • alemany actual escrit i parlat
 • ampliació de la capacitat comunicativa dels estudiants
 • introducció a l’actual situació social, política i cultural a Alemanya

Els nostres estudiants ( de 17 a 77 anys, aproximadament 500 a l’any, de més de 50 països) vénen la majoria recomanats per antics alumnes, i valoren sobretot:

 • l’oferta diferenciada de cursos d’alemany
 • el mètode, flexible i molt efectiu, orientat cap a la pràctica comunicativa
 • els professors qualificats i compromesos
 • el clima amical i personal d’una escola petita (màxim 80 persones)
 • els grups petits i internacionals (màxim 10 persones, juliol & aost 12, mitjana de 8 )
 • la residència al centre de la ciutat, al costat mateix de l’institut
 • el programa per al temps lliure (coneixement del país)
 • els preus raonables

Ens agradaria que ens vinguéssiu a conèixer.

Ratisbona

(Regensburg, 145.000 habitants) es troba al cor de Baviera. a tocar dels boscos, en el punt més septentrional per on passa el Danubi. La ciutat, fundada pels romans, fou, des de l’Edat Mitjana fins a l’entrada del segle XIX, un dels centres polítics i econòmics més importants d’Alemanya.
La ciutat medieval té una atmosfera única, i el visitant ben aviat se sent acollit com a casa en els carrers estrets i les places animades. Ratisbona rep els hostes amb una nodrida oferta cultural i de lleure: teatres, museus, cinemes, bars, cerveseries… A les ribes del Danubi i els seus afluents hi ha una pila de possibilitats per practicar l’esport i passar-hi el temps lliure. La Universitat és de les més sol.licitades d’Alemanya: 20.000 estudiants gaudeixen dels avantatges d’un campus modern, amb una biblioteca boníssima i un menjador notable. Els nostres locals, clars i ben equipats, són en un edifici del centre històric, amb vistes a la catedral. Hi tenim integrada una petita residència.

Cursos d’alemany
Formareu part d’un grup internacional i rebreu unes classes d’alemany molt variades, amb mètodes diversos combinats, tant a partir d’elements cognitius com comunicacionals, espontanis o creatius. Els nostres professors qualificats estan especialitzats en l’ensenyament per a adults de l’alemany com a llengua estrangera.
Oferim almenys sis nivells diferents, des de l’elemental (Grundstufe 1, per a principiants absoluts) fins al superior (Oberstufe, per a estudiants de Germanística o per a professors d’alemany). Cada classe dura 45 minuts.

Programa d’activitats
Ens agradaria que coneguéssiu millor Alemanya i els alemanys. Per això organitzem un extens programa d’activitats orientades al coneixement del país: conferències sobre història, política i literatura, rutes guiades per la ciutat, vespres al bar, vetllades culinàries, converses sobre temes lingüístics (variacions fonètiques o idiomàtiques, errors més comuns, etc.), sessions de cine o vídeo, visites a museus, indústries i seus de diaris, excursions de mig dia o de dia sencer (un dissabte de cada dos), sortides a caminar o amb bicicleta i pràctica d’esports diversos (natació, patinatge, futbol, voleibol, curses…). Totes les activitats s’inclouen en el preu del curs, llevat de les entrades i els transports.

Allotjament
Teniu diverses possibilitats:
la petita residència de no fumadors que dóna directament a l’escola. Hi ha habitacions individuals o dobles, totes amb dutxa i wc. La cuina és comuna. Hi ha televisió i accés gratuït a internet.
una residència universitària, amb habitacions individuals (algunes amb dutxa i wc.) i cuina comuna.
allotjament en un domicili particular (amb una família, per exemple), amb dret a cuina i amb esmorzar o mitja pensió (esmorzar i sopar) inclosos.
Si no ens dieu al contrari, us reservem habitació individual. Hi ha un nombre limitat de places en cada modalitat.

 

Nivells i certificats
Ens podeu enviar la prova de nivell que haureu fet juntament amb la formalització de la matrícula o, com a molt tard, dues setmanes abans no comenci el curs. D’aquesta manera us podrem assignar un grup provisional; quan sigueu aquí, un cop hàgim tingut una conversa per acabar d’avaluar els vostres coneixements. En acabar el curs, se us lliurarà un certificat.

Matrícula i pagament
Us aconsellem de formalitzar la matrícula al més aviat possible, mitjançant internet, fax o correu postal. El pagament a compte ens el podeu fer arribar, si us plau, acompanyant la formalització o bé, com a màxim, un cop haureu rebut la confirmació de la matrícula. Podeu pagar per transferència bancària, tarja de crèdit, gir postal, xec bancari o xec “traveler”. Abans de començar el curs, o bé tan bont punt arribeu, haureu de pagar la resta de l’import.

Arribada i tornada
S’acostuma a arribar el diumenge. Abans de començar el curs us farem arribaradreça i telèfon de la família on us allotjareu, a la qual haureu d’informar de l’hora d’arribada. Si heu reservat habitació a la nostra residència o en una residència universitària, us esperarem a l’escola entre les cinc i les set de la tarda. Des de l’aeroport de Munic hi ha bones comunicacions amb autobús o amb tren fins a Ratisbona.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner