Lær tysk i Tyskland – Tyskkursus i Regensburg

Deutsch lernen bei Horizonte!
Lær tysk i Tyskland, Regensburg

Dette er en forkortet version med de vigtigste informationer om vores tyskkurser.
Der er mere udførlig information (tilmeldingsblanket, datoer og priser, fritidsprogram) på den engelske, tyske, spanske, franske, italienske og russiske version af hjemmesiden.

Hjertelig velkommen hos HORIZONTE i Regensburg!

Vil du lære tysk? Leder du efter et tyskkursus i Tyskland? I en af Bayerns og Tysklands smukkeste byer, UNESCO-verdensarv, 120 km nord for München, 1 time fra lufthavnen i München, 500 km syd for Berlin, 3-4 timer fra Wien, Prag og Heidelberg? Lægger du vægt på kvalitet og er mellem 17 og 77 år?

 

Så er du kommet til det rigtige sted!

Vi har et passende tyskkursus til dig, uanset om du er nybegynder eller tysklærer. Hver uge er der mulighed for at træde ind på et hold, og du kan blive så længe du vil. De fleste kommer efter anbefaling fra tidligere deltagere (læs deres kommentarer i vores gæstebog). De har været særligt begejstrede for:

– den moderne, kommunikationsorienterede, pragmatiske og meget effektive metode

– den rare og familiære atmosfære på en lille sprogskole (max 80 personer)

– vores erfarne, kvalificerede og engagerede lærere

– de små internationale grupper (max 12 personer)

– vores omfangsrige og lærerige fritidsprogram

– sprogskolens placering i det middelalderlige centrum af Regensburg

– vores kollegium direkte ved siden af skolen (med gratis Wi-Fi)

– vores lave priser

Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen på et tyskkursus i det skønne Regensburg!

 

Regensburg

Regensburg (160.000 indbyggere) ligger i hjertet af Bayern ved Donaus nordligste punkt. Byen blev grundlagt af romerne og var som ’Freie Reichsstadt’ op gennem middelalderen og helt til begyndelsen af det 19. århundrede en af de betydeligste byer i Tyskland politisk set. Regensburg er UNESCO-verdensarv og er med sin enestående middelalderlige bymidte og bygningsværker fra to årtusinder en af Tysklands smukkeste byer.

Regensburg er perfekt til et sprogophold. Man føler sig hurtigt hjemme i de smalle stræder og på de livlige pladser i det historiske centrum. Fra skolen og kollegiet er der 10-15 minutters gang til alt i centrum.

Der er meget at opleve i Regensburg: Museer, hyggelige caféer og barer, teater, biografer og universitetet. På universitetet er der adgang til et af Tysklands største biblioteker. Der er ca. 30.000 studerende, som giver byen et livligt præg.

Vores skole ligger på 4. sal i en kontorbygning (med elevator) midt i Regensburgs historiske centrum, ca. 15 minutters gang fra banegården. De otte klasselokaler er lyse og moderne udstyret. Fra klasselokalerne er der udsigt ud over byens tage og til domkirken. Der er mange caféer og små restauranter i nærheden af skolen, hvor man kan få morgenmad eller frokost til rimelige priser.

 

Tyskkurser

Hos Horizonte finder man afvekslende tyskundervisning, som ved hjælp af forskellige metoder forbinder kognitive, kommunikative, spontane og kreative elementer. Undervisningen foregår i små internationalt blandede grupper. Det stigende deltagerantal og de mange elever, der kommer igen, bekræfter os i vores metode. Vores lærere er højt kvalificerede og har alle stor erfaring i at undervise voksne i tysk som fremmedsprog. Vi tilbyder tyskkurser for voksne (minimum 17 år) hele året på alle niveauer, fra A1 til C2. Man bestemmer selv varigheden af kurset (fra 1 uge).

Tyskundervisningen hos os følger den fælleseuropæiske referenceramme for sprog.

Vi har flere kursustyper: Standardkursus, intensivkursus, intensivkursus plus, prøveforberedende kursus, eneundervisning.

En undervisningstime varer 45 minutter.

 

Standardkursus i tysk

20 undervisningstimer pr. uge om formiddagen (mandag – fredag kl 9.00 – 12.30, pause kl. 10.30 – 11.00)

Vi tilbyder ofte standardkurset i 12 uger eller mere til en favorabel pris, se under ’special offers’

 

Intensivkursus i tysk

30 undervisningstimer pr. uge.

Hvis du gerne vil lære tysk hurtigt og intensivt, anbefaler vi vores intensivkursus. Det omfatter standardkurset om formiddagen (20 timer om ugen) plus 10 undervisningstimer pr. uge om eftermiddagen i en lille gruppe på 2-4 deltagere eller 5 timers eneundervisning pr. uge hvis der kun er én der ønsker intensivkursus på det pågældende niveau.

 

Intensivkursus plus, tysk til arbejdsbrug

Intensivkursus plus 5 og intensivkursus plus 10

Intensivkursus plus 5 eller 10 omfatter standardkurset om formiddagen plus 5 eller 10 timers eneundervisning pr. uge om eftermiddagen.

Indholdet, temaerne og øvelserne til eneundervisningen bestemmer du selv: Hverdagstysk, konversation, tysk til arbejdsbrug, fagsprog.

Man er velkommen til at bestille mere eftermiddagsundervisning.

 

Eneundervisning

Tidsplan, timetal, kursusvarighed og indhold efter aftale.

Den mest effektive måde at lære tysk er eneundervisning. Du bestemmer undervisningens indhold og form (grammatik, konversation, fonetik, korrespondance, telefonsamtale, …) og læreren tilpasser sig dit sproglige behov.

 

Overnatning

Vi tilbyder følgende overnatningsmuligheder:

  1. Vores kollegium

Vi anbefaler overnatning i vores selvforplejningskollegium lige ved siden af skolen i den historiske bymidte. På to etager tilbyder vi vores studerende enkelt- og dobbeltværelser:

– På 4. sal: 24 værelser med eget toilet og bad og et stort fælleskøkken.

– På 2. sal: 13 værelser i små bofællesskaber (hver lejlighed har badeværelse og køkken).

– Derudover er der en etværelses lejlighed med eget bad og køkken.

Man får automatisk et enkeltværelse, med mindre man bestiller et dobbeltværelse sammen med en anden.

Der er gratis Wi-Fi på værelserne. Der er vaskemaskine, tørretumbler, et bibliotek og en fjernsynsstue til fri afbenyttelse.

For at holde ro og orden beder vi om, at alle overholder den husorden, der bliver delt ud ved ankomst. Der er totalt rygeforbud i hele bygningen.

 

  1. Privat indkvartering (værtsfamilie)

Vi har arbejdet tæt sammen med de fleste af vores værtsfamilier i mange år. De tilbyder gæsteværelser (også dobbeltværelser) med morgenmad eller halvpension. De fleste familier bor i villakvarterer højst 15-20 minutter fra skolen og centrum med bus eller på cykel.

 

Indplacering og certifikat

Send os venligst indplaceringstesten sammen med tilmeldingen eller senest 14 dage før kursusstart – helst via hjemmesiden.

Når du ankommer foretager vi ved hjælp af en samtale en test af dit mundtlige niveau og placerer dig i en passende gruppe.

Ved afslutningen af dit tyskkursus får du et certifikat, der dokumenterer varigheden af og niveauet på dit kursus.

 

Tilmelding og betaling

Depositum på 100 € (200 € hvis du også booker overnatning) betales enten sammen med tilmeldingen eller senest ved modtagelsen af bookingbekræftelsen. Der kan betales via bankoverførsel eller med kreditkort. Depositummet tilbagebetales ikke.

Resten af kursusgebyret betales senest 14 dage før kursusstart.

Din plads er reserveret så snart vi har modtaget depositummet.

Giv os besked, hvis du har brug for den originale bookingbekræftelse pr. post, fax eller pdf.

 

Ankomst/afrejse

Ankomst søndag aften før kursusstart mellem kl. 17.00 og 19.00. Værelset er reserveret til lørdag efter kursusafslutning kl. 10.00.

Der er direkte tog mellem lufthavnen i München og Regensburg. Derudover anbefaler vi ”Airportliner” fra lufthavnen i München til Regensburg (mere info på: www.airportliner.com). Bussen kører dig direkte til din adresse i Regensburg og turen varer ca. 1,5 time.

 

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner