Lær tysk i Tyskland, Regensburg

Deutsch lernen bei Horizonte!
Learn German @ HORIZONTE

HORIZONTE – Institutt for språk, kommunikasjon og kultur.

Siden opprettelsen av vårt institutt i 1986, har vi lagt spesiell vekt på undervisning av høy kvalitet med følgende målsettinger:

 • Formidling av moderne tysk språk, såvel muntlig som skriftlig
 • Utvidelse av kommunikative ferdigheter
 • Innføring i forretningsmessige, politiske og kulturelle forhold i Tyskland
 • Våre studenter er i alderen 17-77, omtrent 500 i året og kommer fra mer enn 50 land. Mange med bakgrunn i anbefalinger fra tidligere deltakere som har gått kurs hos oss, og har satt pris på:
  • Våre nivå-varierte og tids fleksible kurs
  • Kommunikasjonsorienterte og fleksible undervisnings metoder
  • Våre engasjerte og høyt kvalifiserte lærere
  • Den vennlige og personlige atmosfæren ved et mindre institutt (maks 80 personer)
  • De sammensatte internasjonale grupper (maks 10, i gjennomsnitt 8 pr gruppe)
  • Våre moderne og tilpassede studenthybler direkte i tilknytning til instituttet med sentral plassering i Regensburg (gamlebyen)
  • Vårt fritids program/tilbud av variert kulturell karakter
  • Våre gunstige priser

Regensburg

Byen med 145 000 innbyggere, ligger i hjertet av Bayern og ved det nordligste punkt av Donaus løp fra Ulm i vest til Svartehavet i øst. Byen ble grunnlagt allerede av Romerne og var fra middelalderen og inntil 1900 tallet en av de mest betydningsfulle sentra for vitenskapelig og politisk utvikling i Tyskland. Regnsburg regnes som en av de vakreste og best bevarte byer i Tyskland.

I gamlebyen med blanding av smale streder og åpne torg, hersker det en særegen atmosfære som tiltrekker de besøkende. Regensburg har foruten sin historiske arkitektur, et særs utvalg av restauranter, cafeer, kneiper, museer, gallerier, teatre og kinoer. Langs Donau er anlagt hyggelige parker og turveier tilpasset for sport, vandring eller sykkelturer. Syd av sentrum ligger et stort og moderne universitet, hjem for over 20 000 studenter i året. Universitetets bibliotek og kantiner er tilgjengelig for våre studenter. Har man med bil, kan det parkeres fritt på anlagte områder i utkant av gamlebyen.Våre lyse og moderne utrustete lokaler og hybler, befinner seg i sentrum av disse rolige og historiske omgivelsene, med utsikt og nærhet til St Peter domkirke.

Kurs

I en internasjonal atmosfære opplever du med oss en variert undervisning, som på forskjellige måter er knyttet til metoder kombinert med kognitive, kommunikative, spontane og kreative elementer. Våre engasjerte lærere er særlig rekruttert, og har alle god erfaring i undervisning av Tysk som fremmedspråk.

Vi underviser normalt på 6 forskjellige nivåer, fra Grundstufe 1 (absolutt nybegynnere) til Oberstufe (avansert). Sistnevnte passer til eksempel for Tysklærere og studenter som studerer Tysk på universitet.

Rammeprogramm

Vårt mål er å bringe studentene nærmere Tyskland og befolkningen. Derfor organiserer vi et ganske omfattende og variert fritidstilbud med kulturelt innhold. Programmet kan til eksempel være: Foredrag om Tysk historie, politikk og litteratur. Guidede turer i Regensburg, derav besøk på museer, forretnings foretak (BMW, sukkerfabrikk), bryggerier, og avisredaksjoner. Vi arrangerer video/filmkvelder eller lager Bayersk mat sammen. Halvdags utflukter på onsdager og annenhver lørdag til andre aktuelle steder i omegn. Av sportslige aktiviteter kan man delta på vandringer, sykkelturer, svømming og forskjellig ballspill.

Alle aktivitetene er gratis utenom nettokostnader til inngangsbilletter og transporthjelpemidler.

Innkvartering

Vi tilbyr følgende alternativer:

· Vår boligavdeling er direkte tilknyttet i forlengelsen av instituttet i 4 etasje av et forretningsbygg. Moderne et og to roms studenthybler med eget bad og kjøleskap. Et fellesrom med kjøkken, vaskemaskin, spiseplass, sofa avdeling med TV, og et PC rom med fri internet tilgang.

 • Studenthybler på universitet området
 • Privat innkvartering hos familie med bolig i omegn, alle med tilgang til kjøkken. Halvpensjon etter ønske (frokost og middag)

Nivåplassering og sertifikat

Du bør sende oss språknivåtesten sammen med påmeldingen, eller senest 2 uker før ditt kurs begynner. Ditt Tysk språklige nivå vil endelig bli vurdert når du har ankommet instituttet, og du får så tildelt plass i en egnet gruppe. Ved avslutning av kurset vil alle deltakere motta et kursbevis. Påmelding/betaling

Vi ber om at det bestilles kurs så tidlig som mulig, online, pr fax eller pr brev. Vær vennlig å send depositum sammen med påmeldingen eller etter at du har mottatt bekreftelse fra oss. Betaling kan skje ved bruk av kredittkort, bank overføring, sjekk, reisesjekker eller via post oppdrag. Betaling av kurset forfaller innen kursstart eller senest ved ankomst til instituttet.

Ankomst/avreise

Ankomst er normalt forventet på søndag. Hvis du er innkvartert privat, sender vi deg adressen og telefon nummer i forveien. Har du bestillt rom på instituttet eller ved universitetet, bør ankomstid være mellom kl 17 og 19. Det er gode buss og togforbindelser mellom Munchen lufthavn og Regensburg.

Videre informasjon på tysk, engelsk.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner