Lær tysk i Tyskland – Tyskkursus i Regensburg

Deutsch lernen bei Horizonte!

Lær tysk i Tyskland, Regensburg

Dette er en kort oversigt  med de vigtigste informationer omkring vores tyskkurser. På vores website finder du detaljererede informationer, tilmeldelsesformularet og priserne på de tyske, engelske, franske, spanske og italienske websites.

Hjertelig velkommen hos HORIZONTE i Regensburg!

Vil du lære tysk? Leder du efter et tyskkursus i Tyskland?

I en af de smukkeste byer i Bayern, Tyskland, UNESCO-Welterbe-120 kilometer nord for München, 1 time fra lufthavnen i München, 500 kilometer syd for Berlin, 3-4 timer fra Wien, Prag eller Heidelberg?

Du ligger vægt på kvalitet eller er mellem 17 og 77 år?

Så er vi den rigtige adresse!

Vi har et passende tysk-kursus for dig, uanset hvor meget tysk du kan. Du kan starte hver 14. dag på et hvert niveau og blive der så længe, som du vil. De fleste af vores studenter/kursister kommer på anbefaling fra tidligere deltagere (læs også deres kommentarer i vores gæstebog). Hvad de særligt har syntes om:

 • Den moderne, kommunikationsorienterede, pragmatiske og meget effektive metode
 • Den venlige og familiære atmosfære i en lille sprogskole (max. 80 personer)
 • Vores erfarne, kvalificerede og engagerede lærer
 • De små internationale grupper (max. 10 personer, juli og august 2012)
 • Vores fritidsprogram
 • Sprogskolens beliggenhed i Regensburgs middelalderlige centrum
 • Vores kollegieværelser direkte ved siden af skolen (gratis tilgang til internet i hvert værelse, WLAN)
 • Vores billige priser

Vi glæder os allerede til snart at se dig her i vores smukke by,Regensburg for at lære tysk!

Regensburg

Regensburg (næsten 150.000 indbyggere) ligger i Bayerns midte på det nordligste punkt af Donau. Byen blev grundlagt af romerne og var politisk som ” Freie Reichsstadt” gennem hele middelalderen indtil starten af det 19. århundrede en af de vigtigste byer i Tyskland. Regensburg er UNESCO-Welterbe og tæller med sin enestående middelalderlige bykerne og bygninger fra to årtusinder til en af de smukkeste byer i Tyskland.

Som sprogopholdssted er Regensburg bare perfekt. Du vil hurrtigt føle dig hjemme i de smalle gader og de livlige pladser i det historiske centrum. Fra skolen og kollegiet kan du til fods indenfor 10-15 minuter nå alle punkterne i centrum.

Du kan gå på opdagelse her: museer, hyggelige værtshuse og ølhaver, teatre, biografer og universitetet. Der har du mulighed for at studere i et af de største biblioteker i Tyskland. Cirka 25.000 studerende giver byen et livligt flair.

Vores skole befinder sig på 4.etage i en kontorbygning (med elevator) midt i det historiske centrum i Regensburg, ca. 15 minuter til fods fra banegården. De otte klasserum er lyse og moderne indrettet. Fra klasseværelserne har du udsigt ud over tagene fra Regensburg og til domkirken. I nærheden findes der mange cafèer og små restauranter, hvor man kan spise morgenmad eller middag billigt.

Tyskkurser

I små, international blandede klasser oplever du hos HORIZONTE en afvekslende tyskundervisning, som forbinder kognitive, kommunikative , spontane og kreative elementer med forskellige metoder. Det stigende antal kursister og de mange studerende, som kommer tilbage bekræfter vores metode. Vores lærere er bedst kvalificerede og har meget undervisningserfaring i tysk som fremmedsprog for voksne.

Vi tilbyder hele året rundt vores tyskkurser for voksne(fra 17 år) på alle niveauer, fra A1 til C2. Varigheden af dit tyskkursus kan du selv bestemme(fra 1 uge).

Tyskundervisningen hos os orienterer sig efter de fælleseuropæiske referencerammer for sprog.

Vores kursustype: standardkursus, intensivkursus, intensivkursus plus, eksamensforberedelseskursus, enkelundervisning.

En undervisningstime varer 45 minuter.

Standardkursus tysk

20 undervisningstimer om ugen/formiddag (mandag – fredag fra 9.00-12.30, pause 10.30-11.00)

Standardkursus tysk i 12 uger tilbydes ofte til en særpris: du kan kigge efter ved ”special offers”.

Intensivkursus tysk

30 undervisningstimer om ugen.

Hvis du foretrækker at ville lære hurtigt og intensivt, anbefaler vi vores intensivkursus. Dèt omfatter standardkurset om formiddagen (20 ugetimer) plus 10 undervisningstimer om ugen om eftermiddagen i en lille gruppe med 2-4 deltagere (eller 5 timer enkeltundervisning om ugen, hvis der på et niveau kun findes én íntensivkursusdeltager).

Intensivkurse plus,

økonomitysk, tyskkurser til arbejdet….

Intensivkursus plus 5 og intensivkursus plus 10

Intensivkurserne plus 5/10 omfatter standardkurset om morgenen plus 5/10 timer enkeltundervisning om ugen/eftermiddag.

Du bestemmer selv indholdet, temaerne og øvelserne i enkeltundervisningen om eftermiddagen: tysk standardsprog, økonomitysk, fagsprog.

Du kan gerne tilmelde dig til mere eftermiddagsundervisning, f.eks. 8, 12 eller 15 timer enkeltundervisning om ugen!

Enkeltundervisning

Terminer, timetal, kursusvarighed og indhold efter aftale.

Enkeltundervisning er den mest effektive metode at lære tysk på. Du bestemmer selv undervisningsindhold og –form (grammatik, konversation, fonetik, korrespondence, telefonsamtale, almen samtale, …) og læreren tilpasser sig dine sproglige behov.

Overnatning

Der findes følgende overnatningsmuligheder:

 1. 1. Vores Kollegium

Vi anbefaler overnatning i vores selvforsyningskollegium lige ved siden af skolen i det historiske bycentrum. På to etager tilbyder vi vore studerende enkelt- og doppeltværelser:

 • På 4.sal: 24 værelser med eget brusebad og wc og et stort fælleskøkken
 • På 2.sal: 13 værelser i små kollektiver (hver lejlighed har badeværelse og køkken)
 • Oveni findes der en 1-værelses-appartement (studio) med eget bad og køkken

Du får automatisk et enkeltværelse, hvis du ikke bestiller et doppeltværelse sammen med en anden person.

Alle værelser har gratis tilgang til internet (delvis W-LAN). Der findes nogle computere, der står til alles rådighed, derudover en vaskemaskine, tørretumbler, et bibliotek og et fjernsynsrum. Du kan også leje/låne et fjersyn såfremt , der er et til rådighed.

For at holde ro og orden bedes beboerne om at overholde husordenen, som bliver delt ud ved ankomst. I hele bygningen er der rygeforbud.

 1. 2. Privatlogi (gæstefamilier)

Vi samarbejder tæt med de fleste af vores gæstefamilier. De stiller gæsteværelse (også doppeltværelse) med morgenmad eller halvpension til rådighed. Ikke alle gæstefamilier har adgang til internet. De fleste familier bor i boligkvarterer med haveanlæg, ikke mere end 15-20 minuter med bussen eller cykel fra skolen og centrum.

Klassificering og certifikat

Vær venlig at sende klassificeringen til tyskkurset sammen med tilmeldelsen senest to uger inden start – helst online over homepage.

Ved din ankomst vurderer vi i en samtale dine tyske sprogkundskaber og sætter dig ind i en passende gruppe. I slutningen af dit tyskkursus får du et certifikat, som giver informationer omkring det kursus, som du har deltaget i , varigheden og på, hvilket niveau tysk som fremmedsprog det har været.

Anmelding og betaling

Vær venlig at betale 100€ ,når du melder dig til eller senest  efter, at du har modtaget tilmeldelsesbekræftigelsen per bankoverførelse eller kreditkort (ingen tilbageerstatning). Resten af kursusgebyret betaler du inden kurset starter eller ved ankomst.

Så snart vi har modtaget udbetalingen, reserverer vi en kursusplads til dig. Vær venlig at sige besked, hvis du vil have tilsendt en original-tilmeldelsesbekræftelse per post, fax eller pdf.

Ankomst og afrejse

Ankomstdag er for det meste søndag aften inden kurset starter mellem klokken 17.00 og 19.00. Dit værelse er reserveret til lørdag middag efter at kurset er afsluttet.

Vi anbefaler en bustransfer ”airportliner” til 38€ fra lufthavnen i München til Regensburg (information og reservering under www.airportliner.com), køretid ca. 1,5 timer. Bussen bringer dig direkte til din adresse i Regensburg.

Our German language school has been accredited / recognized by / is member of:

Test DAFCSNIALCFadaf